Rólunk

A klánról: A klánt tapasztalt játékosokból álló baráti társaság alapította WoD idején, de Legion alatt kezdtünk bele igazán a raidelésbe. BfA során sok változáson ment át a guild, és megformálódott a mostani összetartó, egymást segítő közösség.

Mi egy Casual PvE guild vagyunk, akik néha PvP-re is kaphatóak. Igyekszünk többféle játékstílushoz is környezetet adni. Azoknak akik időhiányban szenvednek és hetente csak egyszer tudnak belogolni ugyanúgy biztosítunk raid/m+ eventeket, mint akik sok időt ölnek bele a karakterükbe, és egy elhivatott csapattal szeretnék minél hamarabb megszerezni a Curve-öt. Ezt Progress illetve Casual raidek szervezésével érjük el. Új játékosként is bekerülhetsz bárhova, nincsenek fix helyek. Csak rajtad múlik, milyen játékstílust választasz.

Céljaink: Fő célunk egy baráti társaságot építeni, akik szívesen játszanak együtt. Másodlagosan szeretnénk minden raid tiert teljesíteni Normal/HC szinten, eközben pedig minél nagyobb m+ kulcsokat menni.

Amit várunk: Elsősorban normális emberi viselkedés. Guild chaten illetve Discordon tartózkodjunk a csúnya, trágár és politikai tartalmú beszélgetésektől. Segítőkész és előzékeny viselkedés guild társaiddal szemben. Nincs korlátozás életkorra nézve. Bár sok eventet szervezünk, a részvétel mindegyiknél fakultatív, semmi sem kötelező.

Amit nyújtunk: Heti 2 raid alkalom szerdán és szombaton. Hétfőnként m+ este. Ilyenkor mindenkinek igyekszünk a lehető legnagyobb heti ládát biztosítani annyi karijára, amennyivel csak bír játszani. Hét többi napján m+ kulcsok minden mennyiségben, Norm raidek kedves testvér guildünkkel Az Árnyak Szövetségével, achizós eventek és bármi amit csak ki tudtok találni, és összeszedni rá egy csaptatot. Egymást segítő közösség vagyunk, ha kérdésed van bármivel kapcsolatban nyugodtan fordulj guild társaidhoz, mindent megteszünk, hogy megoldást találjunk a problémádra.

Officereink: A guildet érintő fő döntéseket mi hozzuk meg, illetve megszervezzük az in game eventeket. Mi intézzük a tagfelvételt, szóval ha tetszett amit feljebb olvastál, keress minket a játékban, vagy az oldal alján található e-mail címen.

Khanan(Guild Master)

Macintu(Officer)

Biomic (Officer)

Kieran (Officer )

Sayera (Officer – inactive)

Elérhetőségintu (kukac) genesiswow (pont) hu – illetve bárkivel megkerestethetitek a fenti emberek egyikét ingame